Jóban Rosszban

Minden itt van, amit a szereplőkről tudni lehet. Természetesen hírek és további érdekességek is találhatók a honlapon.

Pongrácz Barbara - Legerszki Krisztina

Barbara Pongrácz Péter egy szem lánya, és borzasztóan félti őt, nem is alaptalanul. Pongrácz Barbara a szemünk láttára nőtt fel, érzékeny, törékeny, de egyben kitartó és elszánt fiatal lány. Várnagy Előddel, a csillagkúti rosszfiúval kötött házassága véget ért, miután Barbara számára kiderült, férje még saját apósának életét is képes kioltani, ha épp üzleti érdekei úgy kívánják. A kezdeti nehézségek után Betty-vel is rendeződik viszonyuk, így jó testvérek lesznek. A kisbolt után Barbara nagyobb kihívásokra vágyik, így egykori kedvesének, Rolandnak cégénél vállal munkát.

legerszki-krisztina.jpg

 

A Jóban Rosszban színésznője évekig élt boldog párkapcsolatban a kollégájával, a nála tíz évvel idősebb Jánosi Dáviddal. Bár nem verték nagydobra, néhány hónapja kiderült, hogy kihűltek az érzelmeik, ezért szakítottak. Legerszki Krisztára azóta újra rátalált a boldogság a nála hat évvel fiatalabb Pataky Ádám személyében. A színésznő a hot! magazinnak mesélt az új szerelméről.

- Ez az új kapcsolat sokszor segített, például megtanított elfogadni a boldogságot. Úgy érzem, most ez a feladatom. Akkora csalódásokon mentem keresztül, hogy nehéz lesz megtanulnom újra bízni. De most kapok annyi szeretetet, ami erőt ad, hogy leküzdjem saját magamat, és végre boldog lehessek - mondja Legerszki Kriszta, aki azt is bevallja, hogy régebben volt sok rossz kapcsolata.

- Oka van annak, ha valamiért összehoz minket a sors bizonyos emberekkel. Eddig olyan kapcsolataim voltak, amikben többet szenvedtem. Most el kell hinnem, hogy szeretnek. Remélem, tudni fogom, hogyan fogadjam el a boldogságot - hangsúlyozza a Jóban Rosszban szereplője, Legerszki Kriszta.

[2013-03-04]

 

A két színész a forgatáson ismerkedett és jött össze; Jánosi Dávid elhagyta feleségét és Legerszki Krisztinával költözött össze. Kapcsolatuk viszont a közelmúltban véget ért. Nem akarták nyilvánosságra hozni szakításuk hírét, Legerszki Krisztina kapcsán azonban már felröppent a hír, hogy új szerelme van, de azt állította, hogy a férfi, aki a forgatásra kísérte, mindössze egy közeli barátja, aki sokat segített neki a szakítás utáni időszakban. A színésznőt most kaptuk lencsevégre, amint kézen fogva egy bevásárlóközpont melletti piacon sétált barátjával. Egy neve elhallgatását kérő stábtag szerint a műsor készítői számára nem titok, hogy a sorozat Pongrácz Barbarájának új párra talált, az érintett viszont nem nyilatkozott, a telefonos megkeresésre azt mondta, külföldön tartózkodik.

Már biztos! Új szerelme van a TV2 sztárjának

[2013-01-05]

 

Ötször felvételizett sikertelenül a színművészetire. Ennek ellenére Legerszki Krisztina nem adja fel, be akarja bizonyítani, hogy alkalmas a színészi pályára. Imádja az általa megformált szerepet a Jóban Rosszban című sorozatban, de mindig vágyott rá, hogy színházban is játszhasson. Ám úgy érzi, "meg is bélyegzi" az, hogy egy szappanoperában szerepel.

- Sokszor szembesülök azzal, hogy megaláznak, lenéznek, mert sorozatban játszom. Nemrég elhívtak egy színházi szereplőválogatásra. Boldog is voltam, egészen addig, amíg véletlenül meg nem hallottam, hogy beszélnek rólam. "Most hogy küldjük el?" Szemtől szembe persze kedvesek voltak velem, napokig hitegettek, hogy megkapom a szerepet.

- Máig nem értem, hogy miért gondolják még a szakmabeliek is, hogy egy szappanoperában nem lehet bizonyítani a színészi rátermettséget. Nekem igenis elégtétel, hogy lassan három éve játszhatok a sorozatban - hangsúlyozza Legerszki Krisztina, aki idén diplomázik a bölcsészettudományi karon, de hamarosan választ még egy szakot, mert nagyon szereti az egyetemi életet.

[2012-05-30]

 

A Jóban Rosszban sztárjának, Legerszki Krisztának egész életét végigkísérte, hogy bizonyítania kellett. Sokszor úgy érezte, hogy igazságtalan vele az élet. Hétéves volt, amikor a szülei elváltak, és az édesanyja úgy döntött, hogy Németországban próbál szerencsét, ott keres munkát.

- Az apukámmal maradtam, de nagyon hiányzott az édesanyám. Ezért két évvel később kimentem utána, és egy évet ott jártam iskolába. Emlékszem, hamar rám tört a honvágy, hiányoztak az itthoni barátaim és a magyar nyelv. Szóval akkor, mindössze kilencévesen átgondoltam a dolgot, és kértem, hogy hadd jöjjek haza. Ennyi idősen az ember még őszintén, mindenfajta megfelelési kényszer nélkül, csak az alapján dönt, hogy hogyan érzi jól magát. Én is így tettem. Persze ennek is megvolt az ára. Hogy idehaza folytathassam az iskolát, és be tudjak illeszkedni, egész nyáron tanulnom kellett, főleg matekból kellett behoznom a lemaradást. Viszont odakint tökéletesen megtanultam németül, amiért a tanárom állandóan kivételezett velem, dicsért a többiek előtt. Ennek az lett a következménye, hogy az összes osztálytársam utált, és egyetlen barátom sem volt. Később aztán változott a helyzet, megszerettek, de az első egy-két évben folyamatosan bizonyítanom kellett.

[2012-05-24]

 

A Jóban Rosszban Barbarája a sorozatban egy komoly, kissé hideg, hűvös karaktert alakít. De Legerszki Krisztát a magánéletben sem látni sűrűn mosolyogni.

- Nem vagyok laza, de igyekszem. Az elmúlt évekhez képest változtam, ami főleg a szerelmemnek köszönhető. Dávid sokat segít, hogy ne legyek annyira görcsös. És ezért nagyon hálás vagyok neki. Egyfelől áldás, másfelől átok, hogy maximalista vagyok, akinek mindig számít mindenki véleménye. Szeretnék mindent jól csinálni. Többször találkoztam már azzal a véleménnyel, hogy melankolikus, illetve depressziós vagyok. Pedig nem igaz!

[2012-04-27]

 

Folyton az esküvőn jár az esze

Próbaidőszaka van a Budaörsi Színházban, minden délelőtt, mellette forgat a Jóban Rosszban sorozatban és a szakdolgozatát írja az ELTE német szakán. Legerszki Kriszta már letette a szaktolmácsi vizsgát, de mivel nem gyakorolja a nyelvet, nehézkesen megy neki a szakdolgozatírás.

- Ráadásul sokfelé járnak a gondolataim. De nem panaszkodom, örülök, hogy van dolgom. Nem szeretem a tétlenséget. Úgyhogy ha meglesz a diplomám, nyelvet akarok még tanulni és szájharmonikázni. Nem egy női hangszer, de nagy rajongója vagyok Ferenczi György művészetének, ez inspirál arra, hogy megtanuljak harmonikázni - mondja Legerszki Kriszta, aki másfél éve él boldog kapcsolatban Jánosi Dáviddal, időnként már az esküvőjét is elképzelte.

- Egy nő lelkének a házasság megnyugvást jelent. A nagy álmom egy olyan esküvő, mint amilyen a Robin Hood című filmben volt. Ragyogó őszi napon, egy erdőben, ahol hullanak a gyönyörű sárga levelek. Egy ilyen helyen közel érezném magam Istenhez. Nem szeretnék nagy felhajtást. Csak a legközelebbi barátok és hozzátartozók legyenek ott.

[2012-04-06]

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 81
Heti: 233
Havi: 919
Össz.: 196 452

Látogatottság növelés
Oldal: Pongrácz Barbara
Jóban Rosszban - © 2008 - 2018 - jobanrosszban-love.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: betty tanakis - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »